GM Medical A/S leverer medicoteknisk udstyr og forbrugs-
artikler til store dele af den nordiske sygehussektor.

GM Medical A/S
Blokken 11
3460 Birkerød
Tlf. 4557 0881
gm-medical.com
info@gm-medical.com

Sygeplejerske til nyt forretningsområde

I GM Medical er vi ved at undersøge et nyt forretningsområde. Funderet i produkter og behandlinger af høj kvalitet og klinisk faglighed.

Konkret handler det om 2. generations kosmetiske filler-produkter og -behandlinger, som vi vil tilbyde markedet i samarbejde med et antal specialuddannede klinikker i Danmark.

Jobbet
Din indsats vil i høj grad være koncentreret om at undervise og supervisere personalet på de klinikker, som vi samarbejder med. Og dermed sikre den høje kvalitet, etik og kliniske faglighed som vi vil differentiere os på.

Din profil
Det er en fordel, hvis du har erfaring som sygeplejerske fra en plastikkirurgisk afdeling el.lign. Det er også et plus, at du forstår betydningen af relationsopbygning og god service. Men det vigtigste er din motivation og dit drive for at være ude på klinikkerne og højne kvaliteten i et marked, hvor etikken ikke altid er i højsædet.

Du er selvstændig, flittig og disciplineret og glemmer aldrig, at du er en del af et team. Du taler og skriver engelsk og har et godt kendskab til Office-pakken.

Vi tilbyder
GM Medical A/S tilbyder et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at skabe resultater og selv planlægge dine indsatser. I en virksomhed der har fokus på kvalitet og innovation. Du får oplæring i Danmark og hos vores internationale samarbejdspartner. Endvidere får du engagerede kolleger i et uformelt team med et stærkt bagland.

Du skal påregne nogen eftermiddags- og aftenarrangementer typisk på hverdage. Lønpakken består af attraktiv løn inkl. bilordning, pension og sundhedsforsikring.

Send din ansøgning
Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til direktør Jesper Fremming på 4056 4100.

Send din ansøgning til jf@gm-medical.com – vi indkalder løbende til samtale og behandler din ansøgning fortroligt.

GM Medical A/S blev grundlagt i 1987 og er en 100% danskejet virksomhed, der markedsfører medicoteknisk apparatur og forbrugsartikler inden for specialerne Operation/Sterilcentraler, Anæstesi/Intensiv, Traumemedicin/Præhospital, Simulation, Obstetrik/Pediatri/Neonatalogi og Laserbehandlinger. GM Medical A/S har datterselskaber i Sverige, Norge og Finland.