Basal ultralydstræning

TruCorps produkter har længe været Golden Standard inden for luftvejshåndtering i anæstesien. Nu har de videreudviklet deres produktsortiment med nedenstående serie af skill trainers til træning i basal ultralyd.

TruIV Block ultralydstræning i IV-procedurer

Som en del af TruUltra-produktsortimentet giver TruIV Block kursisterne mulighed for at få færdigheder i de metoder, der er forbundet med IV-kanylering. Med otte vener (overfladiske og dybe), der spænder fra 4 til 8 mm i diameter, kan brugerne øve sig i anvendelse af ultralyd ved IV-procedurer.

Se brochure

Klik på billederne for at forstørre …

Ultralydstræning

TruNerve Block 3-i-1 ultralydsmodel

Denne innovative 3-i-1 ultralydsmodel giver praktisk træning i:

  • Ultralydstyret nerveblokade – du kan følge og nålespidsens placering
  • Ultralyd IV-indsættelse med indlejrede kar og realistisk blod-flashback
  • Danne ultralyds knoglebillede af en knust knoglestruktur
  • Effektiv træning i ultralydsstyret regional anæstesi
  • Udvikle, praktisere og vedligeholde de færdigheder, der er nødvendige for at bruge ultralyd til at styre regional anæstesi og vaskulære adgangsprocedurer. Simuleret bedøvelsesvæske kan injiceres omkring nerven
  • Realistisk, holdbar og let at sætte op.

TruNerve Block er ideel til akutmedicin, radiologi, kirurgiske træningsprogrammer, ultralydstræningsprogrammer, simulationscentre, kirurgiske færdighedscentre, medicinske uddannelsesfaciliteter og producenter af ultralydsundervisning og -demonstrationer.

Se brochure

Ultralydstræning

TruPICC træningsarm

TruPICC er en voksen mandlig træningsarm designet til effektiv træning i perifert indsatte centrale katetre og IV-indsættelse.

Den ultralydsstyrede PICC-linje og IV-placeringsmodel udvikler brugerens færdigheder forbundet med nåleplacering, guidewire og katetre ved hjælp af ultralyd. Den er også ideel til ultralydsproducenter til uddannelse og demonstrationer.

Overarmens anatomi har korrekt og realistisk vaskulær anatomi, naturtro følelse og response . Udviklet af TruCorps unikke selvhelende TruUltra-materiale.

Se brochure

Ultralydstræning