Tympanometri

GM Medical tilbyder et udvalg af medicinsk udstyr til Tympanometri fra amerikanske Grason-Stadler Inc.

TympStar Pro

TympStar Pro tympanometeret tilbyder omfattende mellemøre-testfunktioner, der understøtter behovet hos høreapparatspecialister. Skift parametre undervejs, eller fortolk tympanometriske testresultater via touch-displayet.

Protokoller kan konfigureres for at optimere effektivitet og arbejdsgang. Foruddefinerede protokoller sikrer fleksibilitet, sparer tid og skaber konsekvens i evalueringsprocedurerne.

Tympanometri

Allegro

Allegro er en håndholdt screeningsenhed, der er klar til ethvert testmiljø, der kræver tympanometri og ipsilaterale reflekser. Allegro tilbyder hurtig og nem tympanometri-test med en intuitiv navigering via fire knapper.

Automatiske målinger af mellemøret udføres på sekunder ved hjælp af konfigurerbare testindstillinger for tympanometeret.

Tympanometri

GSI 39 Auto Tymp

GSI 39 Auto Tymp er et fleksibelt screeningsapparat til tympanometri, akustisk refleksmåling og audiometri. Tympanometeret fås i fem forskellige versioner, som alle er hurtige, alsidige og lette at anvende.

Det er muligt at tilføje yderligere funktionalitet såsom audiometri, kontralaterale reflekser eller en 1000 Hz-sonde, efterhånden som kravene til høretestanlægget udvides.

Tympanometri

GSI Suite

GSI Suite er en audiologisk datastyringsløsning, der er kompatibel med mange GSI-audiometre, tympanometre og andre enheder: Pello, TympStar Pro, AudioStar Pro, AMTAS, Corti, GSI 39 og legacy-produkter.

Med et enkelt tryk på en knap overføres patientens høretestresultater fra instrumentet til softwaren, hvor det kan gemmes, eller der kan genereres en rapport om en patients høretab.

Tympanometri