Audiometri

GM Medical tilbyder et bredt udvalg af medicinsk udstyr til audiometri fra amerikanske GSI Grason-Stadler Inc.

AudioStar Pro

AudioStar Pro er et alsidigt 2-kanals audiometer designet til effektive audiometriske evalueringer. Det kan bruges uafhængigt eller med en computer til HIPAA-kompatibel datalagring og EMR / EHR-kompatibilitet.

AudioStar Pro er audiometeret designet til den travle audiologiske afdeling.

Audiometri

Pello

Pello er et alsidigt og bærbart audiometer med det velkendte GSI-design. Audiometeret er den perfekte løsning til en lille eller voksende praksis på grund af fleksibiliteten.

Fire konfigurationsmuligheder giver mulighed for at blande og matche funktioner baseret på klinikkens og patientens behov.

Audiometri

GSI 39 Auto Tymp

GSI 39 Auto Tymp er et fleksibelt screeningsapparat til tympanometri, akustisk refleksmåling og audiometri. Tympanometeret fås i fem forskellige versioner, som alle er hurtige, alsidige og lette at anvende.

Det er muligt at tilføje yderligere funktionalitet såsom audiometri, kontralaterale reflekser eller en 1000 Hz-sonde, efterhånden som kravene til høretestanlægget udvides.

Tympanometri

GSI 18

Med uovertruffen holdbarhed er GSI 18 designet til at være det ideelle audiometer til hørescreening ’i marken’. Bærbart og dermed ideelt til mobil test for høretab fra uddannelsesinstitutioner over industrielle faciliteter, til lægekontorer og forskellige plejefaciliteter.

Desuden gør audiometerets ergonomiske design og logiske brugerflade det enkelt at udføre audiologitest.

Se brochure på GSI 18 her.

Audiometri

GSI Suite

GSI Suite er en audiologisk datastyringsløsning, der er kompatibel med mange GSI-audiometre, tympanometre og andre enheder: Pello, TympStar Pro, AudioStar Pro, AMTAS, Corti, GSI 39 og legacy-produkter.

Med et enkelt tryk på en knap overføres patientens høretestresultater fra instrumentet til softwaren, hvor det kan gemmes, eller der kan genereres en rapport om en patients høretab.

Tympanometri