Kuvøser

Weyer Thermocare Vita WY2402 er enkle og intuitive intensiv kuvøser med markedets mest hygiejniske fugtersystem og laveste støjniveau.

Se mere nedenfor og flere detaljer i brochuren her

Kuvøser
Kuvøser

Altid det rette klima

Luft- og hudtemperatur, fugt og oxygen kontrol (option) vælges ud fra barnets behov og er derpå styret automatisk. Den nye air flow-teknik varmer patienten jævnt og minimerer den transepidermale fugtafgivelse.

Kuvøser

Kuvøser med maksimal hygiejne

Micro-fugter systemet med det unikke, patenterede og åbne reservoir kører støjfrit og kan rengøres og desinficeres fuldstændigt. Intet residual vand kan blive tilbage i systemet, hvilket eliminerer risikoen for bakterievækst. Vandet tilføres via vanlige beholdere med sterilt vand og slange, som tilsluttes direkte på kuvøsen.

Kuvøser

Monitor / Bruger kontrol

Innovativ teknologi kontrollerer og monitorerer de valgte værdier for luft- og patienttemperatur, samt for fugt- og oxygen-koncentration (option). De valgte parametre og de målte værdier fremstilles enkelt og klart i det grafiske display, som viser udviklingen de sidste 3 timer.

Alle værdier kan tilgås og evalueres for en uge med Trend-funktionen.

Kuvøser
Kuvøser

Ergonomisk design

De dobbelte plexiglassider har fire store låger, som kan åbnes hurtigt og nemt ved tryk på låsemekanismen (også med desinficerede hænder ved brug af albuen). Begge låger kan åbnes med et centralt tryk.

Tuber og kabler kan indføres i de dedikerede gummiporte.

Alle vægge kan hurtigt og enkelt foldes ned med én hånd, således at man får adgang til barnet. Dertil kan kuvøsens top enkelt tages af.

Den solide konstruktion har fire store antistatiske hjul, som kan låses i enhver position. Det er således nemt at flytte kuvøsen rundt. Dertil sikrer støddæmpere, at kuvøse og andet inventar ikke støder sammen.

Den ønskede arbejdshøjde kan enkelt tilpasses ved hjælp af fodpedalerne.

Ved et tryk på en knap kan patientens leje indstilles til ’hoved op/fødder ned’ eller ’fødder op/hoved ned’ med automatisk stop i 0 grader (vægt position). Vinklen af patients leje vises med det samme i displayet.

Patientens leje kan trækkes ud ved behov for dette.

Kuvøsen fås også med en integreret vægt.

Kuvøser
Kuvøser
Kuvøser
Kuvøser

Nem undersøgelse af patienten

Ved røntgen er det ikke nødvendigt at åbne kuvøsen, da en røntgenbakke kan tilgås på siden af kuvøsen.

Kuvøser

Altid tilstrækkelig opvarmning

Som lukket kuvøse og i åben form giver Vita opvarmning over behandlingsområdet. Standby-opvarmningssystemet leverer øjeblikkeligt opvarmningsenergi når baldakinen åbnes. Også når sengen er trukket ud er der et optimalt opvarmningsfelt.

Kuvøser

Nok opbevaringsplads

En stor afsætningsplade og to store skuffer (option) kan fås til opbevaring af patientnært udstyr.

Kuvøser

Stor mængde tilbehør

Tilbehøret til Thermocare- og Variotherm-produktserierne er kompatible og kan nemt fikseres på stålskinnerne.