Sechersbord / genoplivningsbord

Weyer er et tysk familieejet firma, som har specialiseret sig i produkter som deres sechersbord, der egner sig til pleje og behandling af børn, nyfødte og for tidligt fødte. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og driftsstabilitet, samt den intuitive betjening, som er et gennemgående tema i alle produkter.

Weyer bruger megen tid hos slutbrugerne, hvilket bruges aktivt som inspiration til produktudvikling, og de reagerer hurtigt, hvis en kunde har specifikke ønsker til konfiguration af produkterne.

Derfor kan Weyer levere traditionelle Sechersborde, men også mere fleksible løsninger med varmelampe monteret på væg eller i loft, således at den også dækker eksempelvis fødelejet, kombineret med et undervarmemodul på hjul.

Dertil tilbyder Weyer batteridrevne borde til transport, hvor man bare skal trække stikket og køre, hvilket er markedets enkleste og mest intuitive løsning.

WY3043 Secherbordet til højre er flagskibet i Weyers åbne ’infant care systems’ og en pålidelig og gennemtænkt løsning, som med sit intuitive design er enkel at betjene. Bordet kan konfigureres på mange måder, og imødekommer derved den enkelte afdelings behov.

Se mere nedenfor og flere detaljer i brochuren her.

Sechersbord

Sechersbord

Tilgængelige akrylvægge: Vægmontering valgfri 170 mm eller 250 mm høj, tre sider kan foldes ned, samt to indervægge, der bruges som ekstra sikkerhed.

Sechersbord

Nænsom opvarmning: Den infrarøde strålevarme er ikke synlig og har en jævn effekt på epidermis, den underliggende dermis og dermed blodbanen.

Intensiteten af ​​den infrarøde strålevarme kan indstilles præcist i mW/cm2, og det er også muligt at benytte Weyers automatiskeng: Den infrarøde strålevarme er ikke synlig og har en jævn effekt på epidermis, den underliggende dermis og dermed blodbanen.

Intensiteten af ​​den infrarøde strålevarme kan indstilles præcist i mW/cm2, og det er også muligt at benytte Weyers automatiske afstands-detektion, hvor varmelampen selv tilpasser energimængden, så det svarer til den ønskede intensitet hos patienten, uanset om varmelampen er placeret 50 eller 80 cm væk. Denne funktion alarmerer også personalet, såfremt varmelampen kommer for tæt på eller for langt væk, hvilket er en unik patientsikkerheds feature, som kun Weyers Ceramotherm varmelampe har.

Displayet kan indstilles ud fra afdelingens ønsker, og man kan vælge imellem 3 integrerede timere (Apgartimer, nedtællingsur og stopur). Lysstyrken i farvedisplayet justeres automatisk og kan aflæses uanset lysforhold.

Sechersbord

Homogen belysning: Spædbørn, især nyfødte, stresses, hvis de blændes af pludseligt spotlys, derfor tænder og slukker den store LED-belysning forsigtigt. Lysets farvetemperatur med 4000 grader Kelvin er velegnet til undersøgelse og mindre operationer. Intensiteten kan tilpasses i 5 trin.

Patientdækket kan enkelt og intuitivt vippes op og ned med en hånd, og derved sættes i Trendelenburg og Anti-Trendelenburg position.

Sechersbord

Drejbar varmelampe: Varmelampen kan drejes til siden, hvilket kan være gavnligt i forbindelse med røntgen eller undersøgelse og behandling. I dette tilfælde ændrer afstanden mellem patienten og varmelampen sig ikke uanset position.

Sechersbord

Undervarmemodulet er udstyret med en aktivt opvarmet gel pude, der er designet til nyfødte og præmature og modvirker liggesår selv under længerevarende pleje og behandling.

Kombinationen af infrarød strålevarme og den aktive undervarme er optimal for at sikre de bedst mulige forhold for alle nyfødte, men især dem som har brug for stabil varmetilførsel.