Iltmikser og sug

Tilførslen af luft med en defineret iltkoncentration via en iltmikser er en del af den kliniske standard i dag. Disse blendere kombineres ofte med en flowmåler til justering af flowet.

ReAnimat-O2-Blend fra Weyer er en universel iltmikser til levering af medicinsk luft med justerbar iltkoncentration til stationær såvel som mobil anvendelse.
Flowet kan justeres fra 0 til 60 l/min afhængig af den kliniske anvendelse. En sugeenhed kan dertil integreres i iltmikseren, hvilket gør den optimal til non-invasiv ventilation af neonatale-, pædiatriske- og voksne patienter.

Som følge af ReAnimat-O2-Blends modulopbyggede konfiguration kan blenderen anvendes alle steder, hvor medicinsk luft med justerbar iltkoncentration er påkrævet.

Ud over den modulopbyggede konfiguration muliggør iltmikseren et øjeblikkelig skift fra væg- til flaskeforsyning, ved eksempelvis transport til neonatal-afdelingen. Det kræver kun, at man frakobler slangen i væggen. Således behøver man ikke tænke på teknik og kan fokusere på patienten.

En unik on/off-funktion sikrer desuden, at eventuelt tilkoblede flasker ikke har et passivt tab af ilt og luft, således at flaskerne er klar, når de skal bruges.

Se mere i brochuren her.

Iltmikser

Iltmikser

Tilsvarende enheder bruger normalt 8-13 l/min blandet gas, selv om ventilerne er lukket, og enheden er ude af drift. ReAnimat-O2-Blend har en tænd/sluk-kontakt, hvor gasforsyningen enkelt og effektivt kan afbrydes efter brug.

Iltmikser

Automatisk overgang til nødforsyning kan sikres via ventilerne WY1475 og WY1476 (tilbehør). Herved skifter gasforsyningen til gascylindre automatisk i tilfælde af, at den permanente forsyning svigter eller afbrydes, for eksempel når patienten skal flyttes fra et sted til et andet sted på hospitalet.