Åbne kuvøser

Weyers Thermocare åbne kuvøser er resultatet af årtiers erfaring inden for opvarmning af nyfødte.

Såvel patientens som brugernes behov har været i fokus under udviklingen. Opvarmede åbne kuvøser skaber et ideelt og termisk stabilt miljø for den lille patient, og støtter dermed hans eller hendes udvikling.

Se mere nedenfor og flere detaljer i brochuren her.

Åbne kuvøser
Åbne kuvøser

Fokus på patienten

De åbne kuvøser giver optimale arbejdsforhold for brugeren. Den kan vippes op og ned med én hånd, mens patienten forbliver i midten under varmelampen og ikke udsættes for temperaturudsving. Afstanden til tilsluttede skærme eller enheder ændres ikke.

Alle vægge kan foldes sammen med én hånd, hvilket giver uhindret adgang for brugere og forældre.

Yderligere sidevægge forhindrer spædbarnet i at falde ud. Under pleje kan disse vægge trækkes ind i sengen.

Åbne kuvøser

Det nødvendige altid til rådighed

Under pleje er det vigtigt, at det man har behov for, er lige ved hånden til enhver tid. Skufferne på kuvøsen kan åbnes på en måde, så de er tilgængelige fra alle sider og i alle situationer.

Åbne kuvøser

Fornuftig og rar opvarmning

Afhængig af modellen er Thermocare udstyret med en varmelampe. Den infrarøde strålevarme er ikke synlig, og meget blid, så patienten føler sig varm og godt tilpas.

Åbne kuvøser

Indstilling af højde med bløde løft

Sengehøjden kan justeres smidigt med fodpedaler uden at barnet bliver forstyrret af bevægelsen.

Aktivt opvarmet gel-pude

En aktivt opvarmet gelpude understøtter en stabil kropstemperatur. Denne undervarme giver perfekt termisk balance til barnet og understøtter hurtig opvarmning af hypotermiske patienter.

Den bløde og varme gelpude minder barnet om kontakten med forældrenes hud og giver ro. En afslappet baby skaber en positiv atmosfære for forældre og plejepersonale. Gelpudens bløde overflade modvirker desuden liggesår (Decubitus).

Åbne kuvøser

Varmelampe plus opvarmet gelpude

Kombinationen af infrarød strålevarme og varme fra gelpuden er den ideelle betingelse for et termisk neutralt miljø i åben pleje.

Indstilling af højde med bløde løft

Sengehøjden kan justeres smidigt med fodpedaler uden at barnet bliver forstyrret af bevægelsen.

Åbne kuvøser

Altid passende lys

For de mindste patienter er kun det bedste lys godt nok. Spædbørn, især nyfødte babyer, bliver stresset, når de blændes af et pludseligt spotlight. Derfor har varmelampen Ceramotherm et blødt og behageligt lys.

Belysningsintensiteten kan justeres i 5 trin i henhold til den aktuelle situation, så det optimale lys altid er tilgængeligt både dag og nat.

Åbne kuvøser

Integrerede timere

Tre timere integreret i strålevarmeren gør at Thermocare kan anvendes til forskellige formål:

  • Apgar-timer
  • Stopur
  • Nedtællingstimer
Åbne kuvøser

Problemfri ændring af lokation

Robuste letgående dobbelthjul gør den åbne kuvøse stabil og mobil på samme tid. Et hjul med styrelås gør det muligt let at manøvrere rundt om hjørner og møbler.

Fire stødfangere beskytter kuvøse og møbler mod skader.

Åbne kuvøser

Integreret sikkerhed

Thermocare varmeapparatet er designet brugervenligt og i overensstemmelse med princippet om integreret sikkerhed. Kuvøsens konkave form og sikkerhedssidevægge forhindrer barnet i at falde ud og der er ingen væskelækage, hvis gelpuden bliver beskadiget.

Varmelampens lukkede beskyttelsesgitter forhindrer at man kan røre det varme varmeelement utilsigtet.

Åbne kuvøser

Høj kvalitetsstandard

Thermocare-enheder udvikles og fremstilles i Tyskland i henhold til gældende sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Anvendelsen af højkvalitets materialer og solidt håndværk garanterer langvarig funktion.

Systemsynergi

Weyer-enheder er opbygget som en unik produktlinje, hvis komponenter og elementer er kompatible.