Sår-produkter

GM Medical fører et bredt udvalg af sår-produkter fra Erler-Zimmer, TraumaFX og MST, herunder skill trainere til forskellige medicinske procedurer, sår- og blodsimulatorer samt makeup, dufte, simuleret opkast, afføring og urin.

Klik på billederne for at forstørre …

Emergency leg

Fra Erler-Zimmer. Komplet ben i naturlig størrelse, med eksplosionsskade på underben og skud igennem overben. Begge sår har pumpemekanisme og kan bruges til tamponade-behandling. På overben desuden mulighed for træning af tourniquet. Begge sår kan bløde uafhængigt af hinanden, så situationen kan tilpasses dine træningsbehov.

sår-produkter

Emergency lower leg

Fra Erler-Zimmer. Naturtro model af et menneskeligt ben med dyb vævsskade forårsaget af sprængstof. Karsystemet kan forbindes med en Luer-lock-forbindelse. Hele modellen er lavet af kraftig silikonemateriale og kan bruges til tamponadebehandling af sårene.

sår-produkter

Xtreme Trauma Deluxe Moulage Kit

Fra Erler-Zimmer. Deluxe Xtreme Trauma Moulage Kit indeholder alle sårene fra Xtreme Trauma Moulage Kit og Xtreme Trauma Moulage Kit 2 og har tilstrækkelig makeup og tilbehør til at skabe endnu mere realisme.

sår-produkter

Neonatal Wound Kit

Fra Erler-Zimmer. Disse grove abnormiteter passer til mange nyfødte dukker. Udviklingen af hvert sår falder sammen med S.T.A.B.L.E. program, som består af sukker, temperatur, luftveje, blodtryk, laboratoriearbejde og følelsesmæssig støtte. Sårenes naturtro detaljer tilskynder til korrekt behandling og håndtering af spædbarnet.

sår-produkter

Xtreme Trauma Moulage Kit

Fra Erler-Zimmer. Repræsenterer sår, der skyldes eksplosioner og kemiske katastrofer. Disse simulerede traumesår vil hjælpe med træningsøvelser for militær og alle, der yder behandling til ofre, der er såret i katastrofer og krig.

sår-produkter

Casualty Simulation Set EMT

Fra Erler-Zimmer. Dette komplekse EMT-sæt (Emergency Medical Training) bruger komponenter der anvendes på mennesker og attrap-patienter for at få det bredest mulige udvalg af træningssituationer. Sår skabt af voks og lavet til at bløde udfordrer alle i områder med forbrændinger, flænger, brud på arme og ben og amputationer.

sår-produkter

Xtreme 2 Trauma Moulage Kit

Fra Erler-Zimmer. Dette sæt er skabt på opfordring fra instruktører og er det perfekte supplement til Xtreme Trauma Moulage Kit R11016.

sår-produkter

Electronic bleeding pump med reservoir og remote control

Fra Erler-Zimmer. Bloody Mobile Automated Remotely Circuit-blodforsyningsmodulet passer til vores blødende sår. Reservoir-rygsækken rummer op til 3 liter kunstigt blod, som kan pumpes ind i op til 4 sår på samme tid ved hjælp af elektronisk pumpe. Pumpen drives af en batteripakke og styres i styrke og pulsfrekvens via Bluetooth fjernbetjening.

sår-produkter

Casualty Simulation Set Deluxe

Fra Erler-Zimmer. Sæt indeholder bred vifte af sår, herunder 7 blødende strap-on-sår og 15 moulage-stick-on-sår. Den komplette serie af tilbehør giver mulighed for at skabe 70 individuelle sår. Mange sår er inkluderet, f.eks. øjeæble, fremmedlegemefremspring, udtagne tarme, flænger, brud, knust fod, forbrændinger, kæbeskader og projektilindtrængning.

sår-produkter

Casualty Simulation Set Military

Fra Erler-Zimmer. Sættet er især velegnet til brug i skabelsen af et katastrofescenarie, hvor påføring af makeup på flere tilskadekomne skaber det bredeste udvalg af sår. Dette sæt indeholder specielle sår forbundet med skud, såsom perforeringer, større avulsions og komplekse kæbe sår og også et stort udbud af makeup komponenter.

sår-produkter

Manikin Casualty Simulation Kit

Fra Erler-Zimmer. Kan bruges med alle redningsdukker. Anvendelse af disse realistiske blødende moulages på en helkropsdukke letter hurtig identifikation, diagnose og forbinding af sår. Sættet inkluderer sammensatte frakturer, kontusion, flænger, udtagning af indvolde, sugende sår på brystet, knust fod, kæbesår og projektil ind- og udgang.

sår-produkter

Casualty Simulation Set Multi

Fra Erler-Zimmer. Dette sæt giver dig mere komplekse sår til afprøvning af højere niveauer af færdigheder i bandagering og patientpleje. Sættet leveres i et opbevaringsæske og inkluderer blødende sår, bl.a.: åben amputation, sammensat fraktur af humerus, sammensat brud på skinnebenet, sugende sår på brystet og skudsår i håndfladen.

sår-produkter

Dufte og opkast

Ønsker du at gøre din simulationer endnu mere virkelighedstro med brug af dufte?

Vi forhandler bl.a. duft af opkast, afføring og urin.

simulation tilbehør

Simuleret opkast

Vi forhandler også forskellige typer af simuleret opkast, som du nemt kan genanvende.

simulation tilbehør