Sugekateter og sugepumpe

GM Medical fører et udvalg af SSCOR sugekateter og sugepumper. SSCORs fokus er generelt medicinsk udstyr designet til at hjælpe sundhedspersonalet med at rense patientens luftvej.

DuCanto sugekateter

DuCanto er et bærbart sugekateter til hospitaler og præhospital-situationer. I modsætning til traditionelle Yankauer-sugekatetre, så har SSCOR DuCanto kateteret en markant større indre diameter, hvilket betyder, at det ikke så nemt stopper til. Desuden er det formet til at passe til oropharyngeal anatomi, hvilket gør det let at placere.

Se mere om DuCanto kateteret her.

Sugekateter

HI-D Suction Tip

HI-D sugekateter har en indvendig diameter der er næsten dobbelt så stor som traditionelle kirurgiske sugekatetre. Den større diameter gør det muligt at rydde en patients luftvej mere effektivt end med traditionelle kirurgiske sugekatetre. HI-D har en åbning ved tommelfingeren, så suget let kan reguleres, samt sideåbninger for at forhindre beskadigelse af blødt væv.

Sugekateter

Bærbar sugepumpe

VX-2 er en let, bærbar og kraftig batteridrevet sugeenhed. Kraftig nok til at imødekomme alle standarder for bærbart sugeudstyr (> 30 lpm luftstrøm og > 525 mmHg undertryk) og alsidig nok til at give livsvigtig sugning både i og uden for udrykningskøretøjet.

Sugepumpe

Batteridrevet sugepumpe

Quickdraw sugepumpen drives af 10 standard AAA alkaline- eller genopladelige batterier. Pumpen vejer mindre end halvandet kilo, passer i en nødhjælpstaske og suger mere effektivt end en standard sugeenhed.

Sugepumpe