Concord Birth Flow

Concord Birth Flow er en ny og naturlig tilgang til håndtering af nyfødte og afnavling af navlestrengen – baseret på fysiologiske parametre, der muliggør øjeblikkelig behandling og stabilisering helt tæt på moderen.

Forskerne prof. Arjan te Pas og prof. Stuart Hooper samt et hold eksperter fra Leiden University Medical Center udviklede konceptet med afnavling af navlestrengen på det tidspunkt, hvor babyen er fuldstændig stabil og trækker vejret af sig selv.

Teknikken medfører et blidt skifte fra den iltrige blodtilførsel fra moderkagen til den autonome vejrtrækning og blodcirkulation.

Klik på billederne for at forstørre …

Concord birth flow
Concord birth flow

Concord gør det således muligt for specialister i neonatologi, at yde livreddende behandling med navlestrengen intakt, så længe det er nødvendigt. Tæt på moderen får barnet maksimalt udbytte af blodet fra moderkagen, indtil det trækker vejret af sig selv.

Concord Birth Trolley er en mobil trolley, der kan udstyres med alle nødvendige enheder til overvågning og behandling af babyer, der har brug for ekstra støtte efter fødslen.

Det haster ikke længere med at klippe navlestrengen over, da al nødvendig behandling kan ydes med det samme, samtidig med at man roligt kan vente med afnavlingen, til babyen er helt stabil og trækker vejret af sig selv.

Concord Birth Trolleyen har en unikt formet cradle med en patenteret åbning til navlestrengen og er monteret på en højdejusterbar og roterende arm, hvilket giver frihed til at placere barnet meget tæt over sin mor.

Barnet, uanset om det er en for tidligt født eller fuldbåren nyfødt, kan placeres sikkert på cradlen, selv med en meget kort navlestreng.

Placeringen af ​​vuggen gør det også muligt for moderen at se og røre ved sit barn.

Concord birth flow

I Concord Zonen, hvad enten det er på fødestuen eller operationsstuen, samarbejder obstetriske og neonatale specialister ved moderens seng for at yde den bedste pleje til den nyfødte og mor.

Træning er nøglen til at sikre, at Concord Birth Flow implementeres sufficient, hvilket er en fordel for alle involverede specialister.

Derfor er et omfattende tre dages træningsprogram en del af købet. Det sikrer både den ideelle placering af Concord Birth Trolley, og at alle teammedlemmer kan arbejde effektivt sammen.