Akutmedicinsk udstyr

GM Medical fører et bredt udvalg af præhospital akutmedicinsk udstyr fra britiske Prometheus Medical. Læs mere nedenfor.

Prometheus PIN

Prometheus PIN giver hurtig intraosøs (IO) adgang, når intravenøs adgang er udfordrende eller umuligt. Prometheus PIN kan bruges i akutmedicinske eller traumatilfælde og kan forblive in situ i op til 24 timer.

Læs mere i brochuren her

akutmedicinsk udstyr

Russell PneumoFix-8

Russell PneumoFix-8 er en steril bryst-dekompressionsenhed designet til afhjælpning af trykpneumothorax, simpel pneumothorax og pleural effusion.

Det er en omkostningseffektiv, enkel og intuitiv løsning, der gør det muligt at håndtere denne livstruende tilstand hurtigt og effektivt.

akutmedicinsk udstyr

Russell Chest Seal

Russell Chest Seal (RCS) er en hydrogelbaseret forbinding med 4 integrerede lavprofilventiler. Dets formål er at dække brystsår samtidig med at det tillader luft at komme ud af pleura-hulrummet uden at der kan komme luft ind, for derved at minimere risikoen for lungekollaps.

Basismaterialet i Russell Chest Seal er det samme, der anvendes i Nightingale dressing, som giver en ekstrem god fæstning, selv på våd og fugtig hud

akutmedicinsk udstyr

Tracheal Hook

Prometheus Tracheal Hook er designet til at opfylde et specifikt behov, når der udføres kirurgisk cricothyroidotomi. Tracheal Hook har et således et fingergreb, der gør det muligt at stabilisere og forskyde den forreste cricoid-brusk, samtidig med at man får maksimal adgang og visualisering.

akutmedicinsk udstyr

Nightingale Dressing

Udviklingen af det stærkt klæbende Nightingale Dressing er en reaktion på behovet for en simpelt, hurtigt og pålideligt sårforbinding til at bruge i nødsituationer.

Nightingale Dressing hæfter godt takket være dets struktur og sammensætning. Og det åndbare design hjælper med at holde det på plads i timevis, selv når huden er fugtig.

Læs mere i brochuren her om Russell Pneumofix-8, Russell Chest Seal, Tracheal Hook og Nightingale Dressing.

akutmedicinsk udstyr

Haemorrhage Control

Blødning er den største dødsårsag efter større traumer. Det er absolut nødvendigt, at livstruende blødning hurtigt og effektivt kontrolleres efter skaden er indtruffet. Prometheus tilbyder den nyeste generation af tourniquets, dæklag og hæmostatiske midler, som er afgørende for at redde liv.

Læs mere i brochuren om følgende fem produkter til Haemorrhage-control: Prometheus ChitoGauze XR Pro, SOF Tactical Tourniquet Wide (SOFTT-W), Blast Bandage, Olaes Modular Bandage og Prometheus Major Haemorrhage Control Pack.

akutmedicinsk udstyr
akutmedicinsk udstyr
akutmedicinsk udstyr
akutmedicinsk udstyr

Læs mere om de fire produkter nedenfor – også til til Haemorrhage-control – Major Trauma Pack, Trauma Dressing (PTD), JETT Junctional Emergency Treatment Tool og S-Rolled Gauze – på Prometheus hjemmeside.

akutmedicinsk udstyr
akutmedicinsk udstyr

Splintage & Immobilisation

Når et brud er opdaget, er der brug for Splinting og immobiliseringsudstyr for at understøtte og immobilisere det berørte område, så det bevæger sig yderligere. Prometheus Medical leverer hertil stærkt og fleksibelt udstyr, der er hurtigt at anvende, og som stabiliserer patienten, så yderligere skade forhindres.

akutmedicinsk udstyr